MK Developers Website maken MK Developers website maken rood
Websites

Door ons krachtige CMS zijn wij in staat in no-time een website op te leveren. Wij hebben hiervoor verschillende pakketten, afhankelijk van de grootte van de website.

Meer informatie
MK Developers Webwinkels MK Developers Webwinkels Rood
Webwinkels

Wij leveren krachtige webshops die goed gevonden kunnen worden op Google. We doen dit met hetzelfde CMS als achter onze websites, maar breiden dit uit met een eCommerce pakket.

Meer informatie
MK Developers Software MK Developers Software Rood
Software

Maatwerk software bouwen wij als geen ander! Als officeel digitaliserings-partner van MKB-Nederland leveren wij uitsluitend kwaliteit. Subsidies van de overheid zijn vaak mogelijk!

Meer informatie
MK Developers Hosting MK Developers Hosting Rood
Hosting

Voor al onze websites, webwinkels en software verzorgen wij de hosting. Onze server staan veilig in het prachtige Groningen, en zijn voorzien van veiligheidscertificaten.

Meer informatie
MK Developers Consultancy MK Developers Consultancy Rood
Consultancy

Als je niet precies weet wat je nodig hebt maar wel denkt aan digitalisering of automatisering, zijn wij er voor je. We staan je graag bij met vragen over dit soms lastige onderwerp.

Meer informatie

Niet gevonden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Veel gestelde vragen over onze diensten.

  • Hoewel we het wel aanraden om een CMS achter de website te bouwen, kan het natuurlijk ook zonder. Als je bijvoorbeeld alleen een landingspagina, of een digitaal visitekaartje wilt hebben kan dat prima zonder CMS.

  • SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Een search engine is bijvoorbeeld Google, of Yahoo. Het is van belang dat jouw website gemakkelijk gevonden kan woorden door deze search engines.

    Door middel van het CMS achter onze websites kunnen we dit zien en verbeteren waardoor je sneller wordt gevonden op Google.

  • Voor onze klanten in Groningen is het natuurlijk makkelijk om fysieke afspraak in te plannen. Mocht je toch iets verder weg gevestigd zitten, kunnen we het altijd even bespreken, of eventueel een online afspraak inplannen.

  • Een Content Management System (a.k.a. CMS) is een systeem achter een website waardoor de eindgebruik gemakkelijk content kan aanpassen. Dit houd in dat wij het voor jou gemakkelijk gaan maken om foto's teksten en eventueel blogs etc. aan te kunnen passen.

Interesse in een van onze diensten?

Stuur ons een bericht via onze contactpagina, of neem contact met ons op via ons onderstaande nummer.